Skip to the main content

Wie zijn wij

Bridge spelen staat voor ons op de eerste plaats, maar gezelligheid en vriendschap staan zeker zo hoog in ons vaandel, naast de reguliere competitie worden er ook nog verschillende gezelligheid bridgedrives georganiseerd, zoals een thema-, kerst- en  paasdrive.

Bridge club Vierpolders, spelend in het “t Dijckhuis” te Vierpolders, is opgericht in 1976, om op woensdagavond van 19.45u. – 23.00u. gezellig te kunnen bridgen in de sportzaal van het dorp Vierpolders.

Door behoefte om toen ook rookvrij te kunnen spelen (nu is alles rookvrij, i.v.m. de wet rookbeleid) en het geven van bridge cursussen, wat een succes was, groeide het aantal leden. Zodat we in 2002 een 2e speeldag zijn begonnen, en wel op de donderdagmiddag van 13.30u. – 17.00u.  

Helaas is nu het aantal leden iets aan het zakken, waardoor we helaas de woensdagavond hebben moeten stoppen. Nu spelen we alleen nog op de donderdagmiddag, nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom.

Als uw interesse gewekt is en u wilt bij ons komen bridgen op de donderdagmiddag, ook als u geen partner heeft, is dat geen bewaar, neem dan even contact met ons op en wij gaan voor u ons best doen om een partner voor u te vinden. Meespelen lukt altijd, dan wel met een invaller.

Ook als u nog geen bridge speelt en u heeft belangstelling om bridge te gaan spelen, dan kunnen wij u verder helpen door het u te gaan leren.

Bridgeclub Vierpolders is een gezellige en leuke bridgeclub, waar u geheel vrijblijvend , mee kan spelen, om te kijken of het u bevalt.

Wilt u het eens proberen? Neem dan contact op met:

Henk Sommer

Tel; 0181-410814 of 0657840038

E-mail;  sommerh@kpnmail.nl

Graag tot ziens bij onze bridgeclub.

Andere artikelen
Speelschema

Speelschema

Speelschema 2023 – 2024   Openingsdrive: 07 september          (Algemene Leden...

22/08/2022 - H.Sommer
In-Uitschrijfformulier

In-Uitschrijfformulier

Hier kan u het inschrijfformulier via de link downloaden.

15/08/2021 - Henk Sommer
Huishoudelijk reglement/Statuten

Huishoudelijk reglement/Statuten

HUISHOUDELIJK REGLEMENT  Artikel 1. LIDMAATSCHAP Wie lid van de vereniging wenst te worden,...

12/11/2020 - Henk Sommer